Få ikke kaffen galt i halsen

Webinarer

Vi afholder løbende en række Webinarer, der dykker ned i NAV’s forskellige områder. Devisen er, at NAV’s funktionaliteter er mange og ikke alle ser dagens lys. Det vil vi gerne rode bod på.

Visse kurser fokuserer kun på ejendomsadministration, men andre er generelle. Alle er velkomne og det er helt gratis at tilmelde sig. Kaffe kan med fordel indtages under kurset 😊

Brug af rapidstart i NAV

Fredag d. 16. juni kl. 13:00 – 13:45

Lær at indlæse/udlæse data via regneark i Dynamics NAV. For at få udbytte af Webinaret skal du kunne bruge Excel og NAV samt have en vis forståelse for datastrukturer. Webinaret er specielt interessant for dem der skal oprette og/eller vedligeholde stamdata.

Versioner: NAV 2009 RTC og op.

Tilmeld dig webinaret

Query’s – muligheder i NAV

Fredag d. 15. juli kl. 13:00 – 13:45

De fleste NAV brugere har lært at ved at trykke på Ctrl+E kan man sende sine oplysninger ud i Excel fra en page. Query’s giver mulighed for at kombinere tabeller. Kurset er teknisk orienteret og er specielt rettet mod de personer som ønsker etablering af rapporteringsrutiner uden brug af 3. parts produkter.

Tilmeld dig webinaret


"Specialister i NAV og ejendomsadministration gør os til den perfekte samarbejdspartner for ejendomsadministrationen, der benytter eller har ambitioner om at benytte Microsoft Dynamics NAV."


Vores adresse

top