Det skal være sjovt!

Kariere hos Dynamics Property

Til spændende hybrid-stilling som Ejendomsadministrator og IT-konsulent søges juniorkonsulent

Vær del af en spændende fremtid. I Dynamics Property, er vi er inde i en spændende udvikling. Vi leverer vores nye Microsoft certificerede løsning til ejendomsadministration til de første virksomheder. Vi har derfor brug for en ekstra holdspiller som kan være en del af vores fremtid. Vi søger en junior konsulent til oplæring i brug af vores løsning til ejendomsadministration samt udførelse af konkrete bogførings- & ejendomsadministrative opgaver.

Med tiden er det meningen, at du gennemgår en transformation til at være 100% IT-konsulent med dine vundne erfaringer i bagagen.

Du skal være en åben og positiv person. Vi forventer også, at du kan arbejde selvstændigt og har et højt indre drive. Dine kvalifikationer / interesser er som følger:

•  Du kender til bogføring (en del af arbejdet vil være konkret bogføring)

• Du har en vis viden inden for ejendomsadministration (en del arbejdsopgaver, vil være konkrete ejendomsadministrationsopgaver)

• Har flair for at forstå samspil mellem IT og forretningsprocesser

• Har du et godt kendskab til MS Office og gerne Business Central (tidligere Navision), er det naturligvis en fordel

• Kan arbejde struktureret og energifyldt i et miljø med frihed og en meget uformel omgangstone.

• En økonomiuddannelse kombineret med en IT-uddannelse, vil være en fordel

Vi tilbyder:

• Praktisk læring omkring indføring af nye IT-systemer i virksomheder. Du deltager som ”føl”, hvorved vi opbygger dine kompetencer

• Mulighed for at være en central kompetence i vores fremtidige virke

• En sjov og udfordrende dagligdag, hvor ingen dage ligner hinanden i et kreativt lille fællesskab renset for organisatorisk “fnidder-fladder” men hvor vi har øjnene rettet på bolden.

• Løn efter kvalifikationer og erfaring

• Fleksible rammer under ansvar

Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Vi har adresse hos Incuba, Åbogade 15, 8200 Århus N. Tiltrædelse efter aftale. Henvendelse kan ske til Per Damsgaard Nielsen (22 90 08 98) - PER[snabela]DYNAMICSPROPERTY.DK
1

Fokus på ejendomsadministration

Praktisk erfaring med ejendomsadministration.

2

Specialister i Dynamics NAV

Mangeårig erfaring i BC/Dynamics NAV både på konsulent, udvikler og projektstyringssiden. Vi er specialister i NAV og kan håndtere såvel komplekse som simple implementeringsforløb

3

Optimering som kernefokus

Vi arbejder ud fra et kompromisløst mantra om at give størst værdi til vores kunder. Vi ønsker at den strategiske partner, der deltager aktivt i udviklingen af vore kunders forretning."Specialister i BC/NAV og ejendomsadministration gør os til den perfekte samarbejdspartner for ejendomsadministrationen, der benytter eller har ambitioner om at benytte Microsoft Dynamics NAV."


Vores adresse

top