Facility Management få økonomien med

Facility Management integration til fagsystem

Definer et optimalt opgavesnit til ejendomsinspektøren...

9. marts 2020 af Per Damsgaard Nielsen

Det er blevet obligatorisk at lave 10 årige vedligeholdelsesplaner efter lovændringen i 2015. "Pligten" er naturligvis et perspektiv at indtage, men reelt set er det "optimalt" for administrator at lægge opgaverne i system for herved at optimere bygningens drift over en årrække.

Et andet aspekt er, at viceværter og bygningsinspektører skal understøttes af et målrettet system, der understøtter deres særegne begreber arbejdsprocesser.

Dynamics Property arbejder vi på en integration, der binder økonomi og facilitymanagement sammen. Ønsker du at høre mere om dette spændende projekt og pekspektiver og hvilke muligheder dette giver, er du velkommen til at kontakte os.

I Dynamics Property synes vi de eksisterende løsinger til elektroniske flyttesyn er super fine. Retspraksis omkring detailjegrad til flyttesynet, blivet formet af retspraksis, men alt andet lige vil elektroniske flyttesyn øge overblikket for administrator, lejer og udlejer. Derfor er vi absolut fortalere for eksisterende løsninger til elektroniske flyttesyn.

Ved at kombinere flyttesyn med et decideret facility management system, kan flyttesynet tages til et nyt niveau. Ikke blot kan detailjegraden øges vilkårligt, men også svejses sammen med administrationens økonomiske processer. Ved samtidig at lade stamdata flyde mellem eksisterende systemer fåes en særdeles kraftig kombination.

Integration til vore tjeklister gør at ejendomsadminitratoren kan følge opgavens færdiggørelse i facilitymanagement systemet.

Bemærk at netop vort forretningsstyringsregnskab, gør at overblikket er komplet i en kontekst fremfor potentielt at være "spredt" over flere juridiske enheder.


Ønsker du at vide mere kan du enten sende en forespøgsel ved at trykke på knappen nedenfor, eller fange os direkte over "chatten" (se nederst højre hjørne) såfremt vi er online.

Kontakt os"Specialister i BC/NAV og ejendomsadministration gør os til den perfekte samarbejdspartner for ejendomsadministrationen, der benytter eller har ambitioner om at benytte Microsoft Dynamics NAV."


Vores adresse

top