Adresse, aktivitet og hvordan man kontakter Dynamics Property

Lad os sammen skubbe lidt til verden...

Om Dynamics property

Fokus på ejendomsadministration og specialister i Business Central (tidl. MS Dynamics NAV), gør os til en kompetent samarbejdspartner for ejendomsadministrationen, der ønsker at udvikle sin forretning

Vi ønsker at være en aktiv og faglig kompetent partner i at udvikle vores kunders forretning med afsæt i at levere næste generation af ejendomsadministrationssystemer. Vi har et stærkt fagligt fokus på ejendomsadministration & BC/Dynamics NAV. I emner som lejereguleringer, småhusreglement, forbrugsafregninger og varsling af vedligehold, er vi på hjemmebane. Vi vil lægge en stor ære i at være en kvalificeret og konstruktiv dialogpartner.

Vi holder os som en selvfølgelighed fagligt ajour omkring ændringer i lejeloven, retspraksis og udvikling på ejendomsmarkedet generelt.
1

Fokus på ejendomsadministration

Praktisk erfaring med ejendomsadministration.

2

Specialister i Dynamics NAV

Mangeårig erfaring i BC/Dynamics NAV både på konsulent, udvikler og projektstyringssiden. Vi er specialister i NAV og kan håndtere såvel komplekse som simple implementeringsforløb

3

Optimering som kernefokus

Vi arbejder ud fra et kompromisløst mantra om at give størst værdi til vores kunder. Vi ønsker at den strategiske partner, der deltager aktivt i udviklingen af vore kunders forretning."Specialister i BC/NAV og ejendomsadministration gør os til den perfekte samarbejdspartner for ejendomsadministrationen, der benytter eller har ambitioner om at benytte Microsoft Dynamics NAV."


Vores adresse

top